Apr 22

Po včerajšnjih kolobocijah z viagrirano starmamo imam trenutno na vesti nekaj precej resnejšega. In sicer eno pravo lajfstajl desižn. Ta zapleten izraz uporabljam samo zato, ker se mi ne zdi tako zelo zastrašujoč, kot… življenjska odločitev…

Delam nekje in nekaj, kar z veseljem počnem. Skoraj sanjski job. Skoraj – ker mi manjka ena majhen skok, za katerega zaletišče je že pripravljeno. In je samo od mene odvisno, ali bom skočil dovolj dobro. Poti so mi odprte. To na eni strani.

So mi pa poti odprte tudi pri nekem drugem poslu, oz. službi, katere osnova je moja sanjska služba oz. sanjsko delo že od malih nog. A je delo napornejše. Morda stresnejše. A toliko bolj zadovoljujoča, ko nalogo dobro opravim.

No, če bolje pomislim, sta obe službi naporni, stresni in zadovoljujoči na koncu… Pa sem spet tam. Vidite, kakšna zagata je nad mano. Pred mano? :-P

Skratka – kolegi oz. kolega mi je predlagal, naj naredim spisek +/-. Ampak kako naj najdem + in – pri sanjskih poklicih. Se strinjam, pri obeh so munusi, ampak so plusi pri obeh tako močni, da se minusi praktično izničijo. Skrijejo. Poniknejo.

Večerno, tudi nočno delo, malo prostih vikendov, tudi nekaj stresa na obeh koncih – a kaj je to proti temu, da delaš nekaj, kar te neizmerno veseli. Izpopolnjuje… Delaš nekaj, o čemer sanjaš

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Lajfbrejkin desižns”

 1. Darja Darja Pravi:

  Pri obeh, dragi moj, te čakajo vikendi, pa kaka nočna, pa stres, pa teženje šefov, ki niso vedno zadovoljni… Saj veš…

 2. helenca helenca Pravi:

  jaz ti priporočam tisto, kjer so boljši sodelavci :) , če že moreš pri obeh delat ponoči in pa čez vikend. :D , ja in da ne pozabim kjer je manj tečen šef :lol:

 3. Darja Darja Pravi:

  Aja, še to. Ne štej plusov in minusov pri službah, ampak pri sebil. Torej, kje bi ti lahko bil boljši in kaj bi te lahko bolj izpolnjevalo.

 4. Tjanci Pravi:

  Pred tabo je precej težka odločitev vidm..in tukile se kr strinjam z Darjo..mislm d bi bil odličen v obeh službah..samo poglej vase pa boš vidu v kateri službi se bolj vidiš čez par let…veliko bo še neprespanih noči ..a na konc koncev bo odločitev padla..ker nit ne vem za kakšni službi se tuki gre..kako vse skup poteka lahka sam tkle napišem :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !