Apr 02

Moda. Modni dodatki. Pretiravanja. Vse to zadnje čase vodi do dveh zelo zanimivih ekstremov. Kar je še bolj žalostno, nekateri moški ne zaostajajo dosti. Ampak to tako ali tako niso pravi moški. Niti sami se nimajo za moške… po mojem… ;-)

Prvi ekstrem recimo je, ko je ženska čisto preveč oblečena, a vseeno naokrog skače napol gola. Seveda, ko pa je dobesedno oblečena v modne dodatke. Okoli riti ima malo večjo rutko, če je pogumnejša, mogoče šal, srajčka napol odpeta, da se ja vidijo draguljčki (če jih sploh je kaj), a najpomembneje je, da je polno nakita – 15 zapestnic, dekolte krasijo razni obeski in ogrlice, da o uhanih ne govorimo -Olimpijske zastave, zaradi njih, sploh ne potrebujemo več. Na obrazu je kakšna dozica pudra in dve maskari preveč make upa, a kaj ti pomaga “super duper” make up, če pa se obvezno skrivajo za sončnimi očali velikosti maske za varjenje. Takšen primer si lahko po novem ogledate v novem mondenem lokalu v Ljubljani, v Tramontani. No, ne samo tam…

Drugi ekstrem so ženske, ki so prav tako preveč oblečene, ampak dobesedno preveč. A ker so podnebne razmere zadnje čase precej mile, je to lahko posledica zimskega hladu. Problem je v tem, da so ponavadi tovrstni ekstremi tako barvno pisani, da se včasih vprašam, če sem slučajno barvno oslepel. A verjetno se nimam česa za bat, obstaja možnost, da so barvno slepe one. Ravno danes sem videl takšen primer. Niti ne vem, kje bi začel. Začnimo pri turkiznih čevljih, ki se nadaljujejo z belimi nogavicami z rozastim vezenjem, ki prehajajo v krilo nedoločene bave – ne morem se odločiti, ali je šlo za rdečo ali zeleno barvo – lahko za obe skupaj, saj se je krilo prelivalo v barvah, nato pa roza jopica s črnimi črtami. Je pa res, da je imela modro pobarvane lase, vsaj toliko, da je bila v stilu s čeveljci verjetno.

In potem so tu še “moški”. Za katere niti ne veš ali so moški ali ne. Ampak verjetno ne vedo niti sami… ;-)

 • Share/Bookmark
 

8 odgovorov na “Fashion Victims”

 1. Darja Darja Pravi:

  Hehe… Če bi pa odprl kako modno revijo za ženske, bi pa mislil, da si se zazrl v mavrico. ;) Ah ja… Če pa punce hočejo biti in. Midva sva preveč konvencionalna za kaj takega.

 2. Dizzy Pravi:

  nekatere pač mislijo, da če se tako napravijo, da so ruralne meščanke, kaj čmo.

 3. Struna Pravi:

  mi smo čist preveč zategjeni da bi razumeli današnjo modo hahahaahha

 4. helenca helenca Pravi:

  hehe saj modni dodatki so čist fajn, samo pretiravat pa tudi ni treba :D
  saj veš kak pravijo manj je lahko tudi več ali nekaj takega
  ja glede živopisane gospodične, pa škoda besed :lol:

 5. hathor Pravi:

  Morda te dotične, ne prav mične, še niso slišale za zlato pravilo, manj je več:)

 6. Dizzy Pravi:

  @helenca: kot pravijo – somewhere over the rainbow… ;-) verjetno zato…
  @hathor: problem je v tem, da so nekatere od teh vseeno prav simpatične, ampak človeka vse mine, ko pride mimo napravljena, kot da je obešalnik v garderobi…

 7. minnie minnie Pravi:

  Meni je pisanost ubistvu zanimiva, bolj me moti to, da mi hoče pokazat vse dodatke, ki jih je kupila tekom meseca v enem samem dnevu. In ja, kot si opisal- ruta/pas, verižica, zapestnica, uhani, obroč v glavi, mušja očala in kakšna zlata torbica… pa mogoče še srebrni čevlji? Aja, da ne pozabim na oranžen puder! Bljak!

 8. Tjanci Pravi:

  manj je več..pomlad v lj je pa pisana..:)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !