Mar 31

Vroče sanje. Z Njo. To so sanje, ki mi vedno razburijo domišljijo in duha… in mi dajo misliti in spet malo odprejo srčne rane. Ampak, zakaj se tovrstne sanje vedno pojavijo, ko jih najmanj potrebuješ…

Ona. Spet. Prihaja iz kopalnice, ovita le v brisačo. Jaz, na pisarniškem stolu za računalnikom, dokončujem zaostalo delo. Pride do mene. Njena koža se sveti in kar kliče po dotikih. Konice njenih dolgih las so rahlo zmočene… Tako zapeljivo izgleda. In tega se zelo dobro zaveda. Zelo dobro.

Hodi proti meni. Gledam jo. Naravnost v oči. Takoj vem, koliko je ura. A vseeno se delam, kot da sem z mislimi popolnoma osredotočen na delo. A nisem, sem daleč stran. Pri Njej. Gledam v računalniški monitor, ko se me dotakne. Njene ustnice na mojem vratu. Kocine gredo pokonci. Njene roke potujejo po mojem telesu od prsi proti trebuhu… in nižje… Izza hlač potegne ven majico. Z rokami se dotakne moje kože. Jaz še vedno “osredotočen” na delo. Z rokami me nežno, a vseeno strastno prime za glavo in jo obrne proti sebi, proti svojim ustnicam. Poljubi me, strastno, kot zna le Ona. Zdaj sem Njen. Roke mi zaidejo na Njeno ritko, na Njena popolna dva hribčka. Njena koža je tako mehka, sočna… in tako erotična… Postaja vroče. Pomaga se mi znebiti majice, spotoma jo poljubljam po vratu, po prsih, po trebuhu. Naenkrat sva gola – Ona brez brisače, jaz brez obleke… Objeta v strasti, v ljubezni, se predajava drug drugemu in postajava eno… Vsi vemo, kako se zgodba nadaljuje…

Zanimivo je predvsem to, da me takšne sanje vedno znova popolnoma… zbijejo. Psihično. To je bila fantazija. Njena. Najina. Ki sva jo skupaj tudi uresničila. In vedno, ko si kolikor toliko opomorem, ko mi spet uspe vsaj malo pozabiti na Njo, se pojavijo te sanje. Se pojavi Ona. Da se odprejo stare srčne rane. Da stopim par korakov nazaj v prebolevanju in pozabljanju Nje…

A če pogledam z druge strani, mi ostajajo le še sanje. Sanje, v katerih sem lahko…

Samo z Njo.

 • Share/Bookmark
 

8 odgovorov na “Vroče sanje…”

 1. Darja Pravi:

  Hjah Dizzy… Pri takih sanjah pravzaprav ne potrebuješ realnosti. :D

 2. hathor Pravi:

  Ujej…sej to je pa k ena pornografija…:)
  Te naše sanje…včasih mal za drek mešat, včasih za tolažbo, včasih za prebolevanje….kdo bi vedel?
  Bodo tudi tele vroče minile…ali pa bo nastopala nova glavna junakinja:)

 3. EVA999 Pravi:

  Trki so včasih tako lepi! Dveh svetov, takih, moških in ženskih pa še posebno! : ) Pa čeprav samo v sanjah. Berem te in nekaj mehkega in puhastega se dotakne mojega srca … Ej! Nekaj lepega, čistega in odkritega. Naj bo tako tudi v realu … vsaj danes.

 4. Dizzy Pravi:

  @Eva: veš kako je s temi trki – so lepi, dokler sta oba za to, ko en ni več za to, potem pa ti trki lahko postanejo precej boleči. in problem rata, ko končno zbereš dovolj moči, da se spraviš vse skupaj preboleti in na nek način pozabiti, pa ti takšne sanje spet razburkajo čustva…

  @hathor: tele vroče sanje bodo minile, oz. bodo ostale lep spomin… z novo junakinjo pa ne, da bom nastopal v njih, raje bom ustvaril nove… :-)

 5. EVA999 Pravi:

  Žalost in prebolevanje sta znak, da je bilo vredno, kar sta si moški in ženski svet delila. Čas skupnosti torej le ni bil izgubljen – vsaj toliko v tolažbo.
  Ko je še vse sveže, se noži zarezujejo, potem pa bolečina postaja vse bolj topa in na koncu je le še brazgotina, ki ne boli več. Je pa – ta brazgotina, ki ostane za vedno …Vseeno si pa tako lepo napisal, mmmmmmm :)

 6. Dizzy Pravi:

  @Eva: nekaj, kar čutiš, po čemer mogoče hrepeniš ipd., mogoče tudi ni težko spraviti preko tipkovnice na ekran…
  Kar se tiče brazgotine – brazgotine so lahko tudi privlačne in če prispodobo uporabim za naprej – ta brazgotina bo na koncu lep spomin. :-)

 7. EVA999 Pravi:

  Ja. Step by step do prave ljubezni : ))

 8. Tjanci Pravi:

  Samo še malo..in kako se strinjam stabo:”ta brazgotina bo na koncu lep spomin”..in mislim d si na dobri poti;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !