Mar 29

Pozvoni telefon.

Dizzy: “Ja prosim?”.

Prijatelj: “Ej, Dizzy… stari, a veš, da sva končala…”

Dizzy: “Ja…kako, sej smo bli še včer skupi in smo se mel noro dobro… nič sumljivih znakov…”

Prijatelj: “Ne vem… sam vem, da je dala konc…”

Verjeli ali ne, takšni telefonski klici so bili zadnje čase vsaj trije. Kar je še bolj zanimivo – tovrstni klici so prileteli kot strela z jasnega, z otoka glasnega.

Še dan prej, če ne še manj, je bilo vse v redu, delujeta kot normalen par potem pa… konec. Tudi sam sem imel zelo podobno izkušnjo.

Že pred časom je nek drug kolega imel pravtako zanimivo izkušnjo. Čeprav ni bilo kakšnih posebnih problemov, sta na njeno pobudo končala. A takrat je pričakoval takšen razplet. In sta končala. Nato, po nekaj mesecih, ista deklina začne prosjačiti, naj jo vzame nazaj, da se vsak lahko enkrat zmoti in da si vsak zasluži še eno priložnost. Kolega ji da še eno možnost, srečnejša sta bila (vsaj videti) kot kdajkoli prej… nato pa… V parih urah… Konec. Mislim, kaj vam deklinam ni najbolj jasno!? Najprej se ponižaš in prosiš, naj te vzame nazaj, potem pa končate. Je to način dvigovanja ega, ali kako?

Dobro, človek se sprijazne s koncem, ko je zadeva že nekaj časa malce mučna, ko veš, da je ljubezen pod vprašajem, ko… ko ti gre vse narobe. Ko prideš domov, pa komaj čakaš, da spet greš, sam, seveda, ko se samo pogledata, pa se že skregata in si mečeta nevarne predmete v glavo… Takrat je konec pričakovan. Zanimivo pa je to, da ti ženska še dan prej (ali celo manj!) izpove svojo neizmerno ljubezen, kako srečna je… naslednji dan pa zgoraj opisan scenarij…

Res lahko ljubezen izpuhti v nekaj urah? Recimo, saj se zveze končujejo čez noč – ampak takrat so drugi povodi – varanje. Takrat se zadeva zaključi, navkljub neizmerni ljubezni. Ampak tu… v tem primeru. Mar najdejo drugega? Drugo? Jih piči kakšno zlobno vilinsko bitje?

Ne verjamem, ker, pa naj bo naključje ali ne – v vsakem od teh treh podobnih si primerov, so ženske obžalovale svojo odločitev.

Če kdo danes razume te ženske… naj se javi. Oz. še boljše – naj napiše priročnik za uporabo… :-P

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Ženske kaprice”

 1. helenca helenca Pravi:

  haha priročnik :lol: ne vem če bi se priročnik obnesel, saj veš sto žensk sto čudi ;)
  aja glede tega, da so si po mesec dni premislile in nato na drug dan dale dvojko- mogoče pa še niso bile sto procentno prepričane, da to hočejo ali pa jih je motila ena stvar katero je imel njihov partner v navadi in so ugotovile, da je itak nikoli ne bo spremenil…. sicer se pa razlogov najde miljon ;)

 2. Dizzy Pravi:

  ja, vendar se to nekaj časa nabira. in to se opazi. ne pa da teh milijon razlogov nastane čez noč… :-P

  je pa res – priročnik za ženske je nemogoče spisati… pri eni ženski samo najdeš 100 čudi, kaj šele pri stotih ženskah… ;-)

 3. helenca helenca Pravi:

  ja mogoče sta pa tak dobra igralca in vse lepo skrijeta. ali pa ju je nekaj pičilo in sta se odločila da to ni to, da mogoče pa nočeta take monotone zveze itd itd ( vse ugibam)

  glede priročnika pa mislim, da ste moški na istem ;)

 4. hathor Pravi:

  No, moram dodat, da je včasih z vami, možakarji, ganc enako.
  …kot je rekla helenca…res je težko razglabljati o vzrokih. Morda se pa strinjam s teboj pri nečem…če se je odločila, potem naj se tudi v prvo tega drži…

 5. Darja Pravi:

  Jaz sem ženska, pa takih žensk pač ne razumem. Po moje gre za ego… Ali pa za navajenost biti z nekom…

 6. Tjanci Pravi:

  kaj pikne ženske..bogsigavedi:)mogoč so pa res kaka zlobna vilinska bitja kot ti praviš:)kdo bi jih razumu..=)ka pa pikne fante d se spremenijo čez noč?ugasnejo tel.in izginejo v meglo?=)kdo bi pa njih razumu..:)d so razlogi so vzroki in d so vzroki sta tuki dva..z dvema zgodbama ponavadi:)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !