Mar 13

Danes sem prebral najbolj smešen mail v zadnjem času … pa povrhu je še precej resničen. Kaže, kako ženske niste zadovoljne prav z ničemer… ;-) Malce sem ga predelal, da je bolj “Dizzy style” … :)

V stvari gre za vic, katerega z veseljem delim z vami. Če pa je slučajno že star … se posipam s pepelom. ;-)

Moški vstopi v restavracijo, si izbere mizo in sede. S pogledom poišče natakarja, naroči, nato pa zagleda Njo. Prelepa. Lady in black. Popolnoma sama.

Moški nemudoma pokliče natakarja, ter ga poprosi, če lahko lepotici odnese steklenico najboljšega in najdražjega Merlota, ki ga njihova klet premore, zraven pa napiše kratko sporočilce. “Steklenico Vam pošilja gospod za sosednjo mizo.”

Ženska hladno pogleda steklenico omamnega Merlota, pazljivo napiše sporočilce ter ga preko natakarja pošlje moškemu. “Dragi gospod, res ste pravi kavalir, vendar bi morali, da sprejmem Vašo steklenico, v garaži parkiranega Mercedeza, milijon dolarjev na računu in 20 cm v hlačah…” Kot to znajo le ženske…

Ko je moški prebere sporočilo, malce razmislil potem pa se odločil odpisati. Sporočilo preda natakarju (če na koncu ni dobil mastne napitnine, sta gosta vseeno skrajno nevljudna… :) ), ki ga seveda preda ženski.

Sporočilo:

“Predraga lepotica. Če bi želel ugoditi Vašim zahtevam, bi moral prodati svojega Ferrarija Modeno 360, tudi BMW 850 SL bi moral iti, da bi v garaži tako ostal le še Mercedez Benz 600 SEL. Ampak za Vašo lepoto bi to bil pripravljen narediti, kot bi tudi bil pripravljen darovati v dobrodelne namene 2 milijona dolarjev na računu, da bi tako imel milijon na računu…

Vendar, draga moja dama, lahko ste še tako zelo lepa, uglajena in zanimiva dama – zaradi Vas si nikakor ne bom odrezal tistih petih centimetov v hlačam.

P.s.: prosim Vas tudi, če lahko vrnete steklenico vina!

Sam temu niti ne bi rekel vic, bi temu raje nadel naziv basni… Pa naj še kdo reče, če ženski pohlep nima meja. Da ženske niso izbirčne. In, da jih je nemogoče zadvoljiti… Ah, te ženske!!

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Pohlepnost”

 1. Darja Darja Pravi:

  V bistvu se ga je hotela samo otresti. ;)

 2. Dizzy Pravi:

  In kot znate le ženske, tega ni znala povedati naravnost? Ga je morala zatreti, da ima premalo zanjo… No, pa ji je vrnil milo za žajfo… :-D

 3. struna Pravi:

  Še vedno drži pregovor… Sve se vrača sve se plača

 4. EVA999 :) Pravi:

  Dizzy, krasen primer človeške neumnosti, ja. Ženske tokrat (pa moški čisto nič ne zaostajate, hihi). Kjer se materialije vpletajo v srčne zadeve, se ruleta nikoli ne zavrti v pravo smer. : ))) Lep dan.

 5. hathor Pravi:

  Prasica jih je dobila po gobcu, dec pa…če je pameten, ne bo več takih prostitutk fehtal po oštarijah.

 6. Tjanci Pravi:

  tu sta lahka dve plati,.ženska se ga je hotla znebit..on pa ni htel požret svojga ponosa in ji je odpisal tk k je najbolj znal=)
  drgač pa po mojem se take stvari dogajajo dandanes dost pogosto..žalosno..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !