Mar 11

Pred kratkim v Ljubljani:

Avtomobil parkiran sredi pločnika. Ljudje, ki so hoteli mimo, so morali stopiti na cesto, da so lahko šli naprej. Pač, tipičen vsakdan v Ljubljani, saj tako ali tako vemo, da je problem s parkirnimi mesti. Ampak, da na tako parkiran avto napopaš lisice … moraš pa biti res dober talent? Zakaj?

Zato. Avto, ki je napačno parkiran in dobi kazen za to, se lahko, ob godrnjanju njega lastnika, brez problema odpelje. Odstrani. Kaznovan. Namen dosežen, ker verjetno godrnjavček ne bo več parkiral na tem mestu. Hvala bogu. Ker mi gredo, pa čeprav se zavedam, da ni prostora za parkirati, pošteno na … jetra.

Obstaja še ena možnost. Pajek. Odpelje avto. Ga takoj odstrani. Res, da povroči malo več preglavic, pa vseeno – se problem takoj eliminira, pa še starmame lahko šprintajo na tržnico brez, da bi ovirale promet.

Zadnja možnost pa so … lisice. Mislim … nesmisel. Avtomobil je parkiran narobe in ovira promet. Promet pešakov, a vseeno. Lastnik pride, se hoče odpeljati, pa se ne more. Kaznovan je, vendar namesto, da bi tako avto lahko odstranil, se naredi, da je tak avto še dlje parkiran napačno.

Stopicljanje po cesti je vseeno nevarno, malce zasanjanosti in nepazljivosti, pa si tam, kjer je polno zvezdic … ali pa tunelov. Odvisno kakšno srečo imaš. In potem buksl redarski tak avto zaklene z lisicami, da avto še dlje ovira promet – saj ga ne moreš odpeljat. Če je zaklenjen. In starmamce in vsa pešadilja mora mimo avta … po cesti.

Dokaj pametno. In logično, mar ne? Operacija uspela, pacient mrtev?

 • Share/Bookmark
 

5 odgovorov na “Lisice? (debilizmi – part 4)”

 1. struna Pravi:

  Dizzy, saj veš kako je… Bolj si butast, bolj si butast. Se lepo vidi, da se mestni redarji uvajajo pri policijskih kolegih…

 2. Darja Darja Pravi:

  Haha… Dizzy v Sloveniji živiš mimogrede… Nikoli ne bo dovolj parkirnih mest in nikoli dovolj velikih kazni, da bi bilo drugače… ;) Sicer pa… Naj pa mamce po cesti hodijo… ;)
  Ok, resno… Na vitalne organe mi gredo taki idioti, ki ne znajo parkirat.

 3. Dizzy Pravi:

  Zato mi gre pa še toliko bolj na jetra, ko vidim napačno parkiran zaklenjen z lisicami… Mislim, kaj je poanta tega? Dobro, napačno parkirajoči talent je kaznovan, samo na tak način … kot da bi otroka zalotil pri igranju igrice, katere ne sme igrat, potem pa mu rekel, zanalašč jo moraš igrat še 3 ure!

 4. hathor Pravi:

  Po mojem je poanta bolj taka: če parkiraš narobe, jih dobiš po pički…sicer si tam lahko parkiran še cel dan, ampak po pički si jih pa dobil.

 5. Tjanci Pravi:

  Jz se strinjam z Dizzyjem..wtf je poanta če ostaneš tm parkiran??in še vedn oviraš vse k hočjo jt mim..ok kazen je..sam je res debilna se strinjam..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !