Feb 28

Vsa ta kolobocija okoli tega prekrška (na tekmi Arsenal – Birmingham, Taylor nad Da Silvo) in zlomljene noge. res je, gre za hudo poškodbo, Da Silva bo verjetno Euro ‘08 gledal od doma. Kar je, z vidika športnika, skoraj večja bolečina, kot zlomljena noga.

A tudi meni se je zgodilo, da mi je med prekrškom šel gleženj. Ampak, koliko je podobnih prekrškov, oz. popolnoma enakih posredovanj, ki minejo brez poškodb. Pa izgledajo dosti bolj grdo in samo še zamižim, ko vidim, da bo grdo … na koncu pa se oba pobereta s tal in nadaljujeta tekmo. Zakaj tovrstni prekrški niso kaznovani.

To je šport. V žaru borbe se te stvari dogajajo … in tri tekme prepovedi. Okej. Naj bodo, a ne vem pa zakaj? Bo Taylor zaradi tega manj zavzeto branil barve svojega kluba? Po moje ne. Morda bo pazljivejši, ampak … če se bo še kdaj kakšen podoben prekšek naredil, ga pač bo.

Ker to je šport. In sestavni del športa so tudi poškodbe. Žal…

  • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “To je šport”

  1. maxime Pravi:

    Ne bit preveč pameten, ker je šlo za nameren prekršek in tak igralec bi si zaslužil 3 leta prepovedi in ne 3 tekme.

  2. Dizzy Pravi:

    Tekme sicer nisem videl, sem pa videl posnetek in iz posnetka ni videti, da bi šlo za nameren prekršek.
    Drugače pa, koliko je namernih prekrškov, ki so sicer brez poškodb (hvala bogu), ostanejo pa nekaznovani? Če bi hoteli doseči efekt, bi morali začeti že pri tovrstnih prekrških.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !