Feb 28

Danes sem izvedel, okoli česa oz., bolje rečeno, katere je bilo toliko pompa v ponedeljkovi Novi. Veliki jumbo plakati so na veliko oglaševali…

Sanjo G. … Zakaj ?

Oglaševali so nekaj pompoznega, nekaj … velikega, pričakoval sem najmanj Sašo Lendero… ali pa … recimo Salome. Potem pa Sanja Groharjeva. Playboyevo dekletce leta! Sanja, ki se je že 2x! (če ne še večkrat – malo sem zanemaril branje Playboja v Ljubljani … ) slekla za Playboy.

Zakaj za vraga, če lahko v Playboyu vidim lepe, estetske slike Sanje, zakaj za vraga, bi potem šel gledat “paparazzovske” slike Sanje, ko sprobava neke modrčke in malce celo pokaže tangice (samo trenutek, prec bom nazaj, ker se mi je že samo ob misli na to dvignil … NOT!!) !?

In zanimivi so mi komentarji Nove, saj naj bi bile slike posnete z mobilnim telefonom. Okej, že res, danes tudi fotoaparati v mobilnih telefonih delajo idealne fotke. Ampak ne v slabi svetlobi. Vsak to ve. Še z navadnim kompaktom po moje težko narediš takšne fotke… Kar pomeni, da je moral nekdo to slikati s kar lepo mašinco. Kar bi lahko kdo opazil. Kar bi lahko opazila tudi Sanja… ;-)

Skratka … ne verjamem, enostavno ne. Mislim, da so bile slike namerno posnete. Kako in kaj – veliko je namreč komentarjev na temo samopromocije … ampak bo že čas pokazal svoje … kako hitro bomo namreč pozabili na vse skupaj.

 • Share/Bookmark
 

9 odgovorov na “Debilizmi (part 2)”

 1. Nordstar Pravi:

  NOVA? hahaha. Dobro si poštekal. Tam je vse naštimano. Vsako bradavičko prodajajo kot čisto zlato (magari je od Mirne Reynolds, če je kriza)

 2. lana86 Pravi:

  @ Nordstar; LOOOOL … bradavička Mirne Reynolds :rofl:

  Baje se govori, da je vse blo zrežirano. Sanji počasi pada popularnost.

  Gre pa tudi men na živce, da so takooo promovirali ponedeljkovo Novo, človek bi pričakoval nekaj res novega, ne pa eno dekletino ki je pokazala že popolnoma vse (kar se tiče videza, seveda :evil: )

 3. tejkla tejkla Pravi:

  Sanja je rekla, da niso ble namerno posnete ;)

 4. lana86 Pravi:

  Ja, in potem moramo pa že verjeti kaj? evil

  Če pa Sanja tako pravi… Potem pa res.

 5. hathor Pravi:

  Vse skupaj je že čisti šov, dobro pripravljen in režiran. Tko da tukaj verjetno sploh ni debate.

 6. Darja Pravi:

  Ma ja… Itak, da je vse naštimano… Nekaj je morala dat v javnost in če ni pametnejšega, lahko tudi košček svojih tangic,.

 7. Dizzy Pravi:

  Ko vsaj ne bi toliko oglaševali … kot, da bo spet ne vem kaj, novega … ne pa nekaj oz. nekdo, ki smo ga že podrobno preučili… ;-)

 8. hathor Pravi:

  Aja…v tem je fora…ti bi kaj novega vidu? K jst na primer Groharce od bliz še nisem preštudirala:) tko da zame je blo dost novega.

 9. Dizzy Pravi:

  No, ko smo že ravno pri debilizmih, sem enega ušpičil tudi sam – enkrat slišim nov komad od Groharce, ta, nova romantična burleska … skratka, slišim komad in nisem vedel, da je ona izvajalka, ona pa stoji poleg mene, ko rečem “wtf je pa to!?”, ona pa vsa ponosna, “to je pa moj novi komad.”

  sej ne vem, kdo se je bolj neumnega počutil… :-P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !