Feb 27

Določeni komentarji so me čisto nehote spdbudili k nadaljnjemu razmišljanju.

Spoznaš osebo, ki ti je všeč. V katero se zaljubiš. Seveda, če se naredi čudež vseh čudežev, se tudi ta omiljena oseba zaljubi vate. Začneta se sestajati, postaneta par. In seveda v vsej zaljubljenosti ne vidita vseh tistih napak, ki jih vsak ima, oz. si pred njimi, kar je za moje pojme še slabše, zatiskata oči. Srečna sta … dokler se enemu ne posveti … In začne po domače štrajkati. Premišljevati. Iskati napake (to nekatere ženske delajo tako rade, kot da je to njihov hobi) … In potem se začne. Konec. In tistega drugega samo kot strela z jasnega, z otoka glasnega to vse skupaj zadane in seveda… podre… Pa smo tam…

Po drugi strani. Se spoznaš z osebo, s katero si samo prijatelj. No, sta si všeč, a ni tistega … klika… A vseeno, sem ter tja, kakšen objem, morda poljub. Na koncu vse skupaj izgleda že kot veza. A vseeno, si že od samega začetka nekako s trezno glavo pri stvari. Veš kaj imaš in to ceniš. Točno takšno kot je, ne zamegljeno zaradi pretirane zaljubljenosti… Zadeva se pelje naprej in nikomur od dveh v takšni vezi po moje ni do tega, da bi se karkoli spreminjalo – srečen si, pozoronost imaš … ampak… je možno v tem primeru se kasneje, s časoma, zaljubiti?

A ni bistvo vsake veze medsebojno razumevanje, spoštovanje … okej tudi nekaj malega radosti? :) Saj tista zaljubljenost ponavadi po nekaj mesecih tako ali tako izgine. Zakaj bi potem morala biti že na začetku? Mora biti? :)

Pač, na takšno razmišljanje me je napeljalo nekaj komentarjev na prvi del tega razmišljanja… :) Bluzim malo, a ne? Verjetno zaradi neprespanosti… ;-)

 • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Pomožna veza (part 2)”

 1. hathor Pravi:

  Neprespanost ja…to bo to…pa upam, da nisi kakih smsov pisunu:)
  Pejt mal ven na sprehod…in ne masakriraj se toliko.

 2. Dizzy Pravi:

  Ne, ne… nisem… Oz. sem jih, ampak tistim, ki so jih vredni… ;-)

  Sprehod? Kje me pobereš, pa greva? :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !